Theresia Doornbosch

Na mijn studie aan de rijksuniversiteit Groningen, heb ik de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorg psycholoog afgerond. Ook heb ik de opleiding tot cognitief gedragstherapeut afgerond en inmiddels ben ik supervisor voor de opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Verder ben ik gespecialiseerd in EMDR en ben ik geregistreerd als EMDR practitioner.

Ik heb jarenlang in de GGZ gewerkt zowel in de basis als in de gespecialiseerde zorg. Lange tijd heb ik in een grote GGZ instelling gewerkt en heb ik dit gecombineerd met het werken in eigen praktijk. Sinds kort richt ik mij volledig op het werken in een psychologenpraktijk. Ik heb zowel met jongeren als volwassenen gewerkt. Daarbij heb ik veel ervaring met de behandeling van angst, depressie en trauma. Ik maak naast cognitieve gedragstherapie en EMDR gebruik van schematherapie of oplossingsgericht therapie.

De behandeling stem ik nauwkeurig af op de vraag, waarbij ik het belangrijk vind dat mensen zich echt begrepen voelen.

Ik ben GZ-psycholoog (BIG), cognitief gedragstherapeut en supervisor (VGCT), EMDR practitioner (VEN), lid van de vereniging voor schematherapie(VST).